La Garriga Digital

Els 600.000 € destintas a l’antic CAP, per reparar el clavegueram

euro-coins-bills

Després que les obres estiguessin aturades del passat més de juliol, finalment el consitori garriguenc ha destinat els prop de 600.000 € previstos per a la rehabilitació de l’antic CAP proporcionats pel FEOSL a l’arranjament del clavegueram del carrer Vinyals i el de la carretera Nova, contretament el tram comprès entre el carrer Nou i el carrer Saturn.

Recordem que l’Ajuntament tenia previst rehabilitar l’antic CAP per a traslladar-hi la Policia Local i instal·lar-hi les oficines de Salut, Polítiques Socials, Polítiques d’Igualtat i el Servei Local d’Ocupació. Les obres ja estaven adjudicades.

Els arguments donats pel consistori  es basen en el fet que “es trobés amb la impossibilitat de dur a terme les obres de rehabilitació de l’antic CAP a causa de la necessària modificació de Pla General i la voluntat contrària manifestada per una part de la ciutadania i vistes les actuacions necessàries d’urgència relacionades amb el clavegueram”.

Segons es va dir al darrer ple, les empreses implicades renuncien a les obres i a la petició de danys i prejudicis, tot i que una d’elles demana una compensació de 3.300 € per tasques ja fetes.

Exit mobile version