Hort municipal

0
139

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament promou la creació d’un hort municipal en un solar de propietat pública, situat a la cruïlla dels carrers Conxa Sisquella amb Torrent de la Riba.

Aquest hort funcionarà com a taller educatiu adreçat a tothom interessant en l’horticultura, com una experiència mediambiental i alhora com un mitjà per afavorir la integració social per a col·lectius específics. Així mateix, es vol potenciar la relació intergeneracional entre persones grans que tinguin experiència amb l’agricultura i persones més joves.

Es fomentarà la pràctica ecològica, els productes de l’entorn, de temporada. S’organitzaran activitats formatives destinades al coneixement de la tasca agrícola i a la difusió d’experiències d’arreu que pugin ser interessants.

L’hort estarà gestionat per l’empresa de jardineria que té la concessió municipal per al manteniment dels parcs i jardins, Vivers de Bell-lloc, que emmarca aquesta proposta dins del seu capítol de millores ambientals. Aquesta és una empresa de caràcter social, ja que inserta persones discapacitades i malats mentals, i amb experiència, ja que disposa en les seves instal·lacions d’un hort ecològic.

El proper dilluns 4 d’octubre a les 18h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament es convoca a tothom interessant a col·laborar-hi. Es presentarà l’experiència i es recolliran les iniciatives que es proposin per tal d’organitzar el calendari d’activitats pel present curs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.