Hort municipal

0
Quim_Fornes_01

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament promou la creació d’un hort municipal en un solar de propietat pública, situat a la cruïlla dels carrers Conxa Sisquella amb Torrent de la Riba.

Aquest hort funcionarà com a taller educatiu adreçat a tothom interessant en l’horticultura, com una experiència mediambiental i alhora com un mitjà per afavorir la integració social per a col·lectius específics. Així mateix, es vol potenciar la relació intergeneracional entre persones grans que tinguin experiència amb l’agricultura i persones més joves.

Es fomentarà la pràctica ecològica, els productes de l’entorn, de temporada. S’organitzaran activitats formatives destinades al coneixement de la tasca agrícola i a la difusió d’experiències d’arreu que pugin ser interessants.

L’hort estarà gestionat per l’empresa de jardineria que té la concessió municipal per al manteniment dels parcs i jardins, Vivers de Bell-lloc, que emmarca aquesta proposta dins del seu capítol de millores ambientals. Aquesta és una empresa de caràcter social, ja que inserta persones discapacitades i malats mentals, i amb experiència, ja que disposa en les seves instal·lacions d’un hort ecològic.

El proper dilluns 4 d’octubre a les 18h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament es convoca a tothom interessant a col·laborar-hi. Es presentarà l’experiència i es recolliran les iniciatives que es proposin per tal d’organitzar el calendari d’activitats pel present curs.

Article anteriorTroballes arqueològiques de valor a les obres del centre
Article següentCrònica del Ple de setembre de 2010
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.