La Garriga Digital

L’AUA iniciarà el proper dia 5 d’octubre el sisè curs

logo_AUA

L’AUA és una aula oberta a totes les persones interessades en la cultura i en posar al dia els seus coneixements en aquest món que canvia constantment. Les Aules d’Extensió Universitària acullen més de 10.000 persones a Catalunya (253 a la Garriga) en un fenomen sociològic creixent i han fet repensar a les Universitats la seva funció, en el sentit d’ampliar-la a altres segments socials diferents dels que fins fa poc n’eren els únics usuaris naturals.

Aquest moviment cultural i educatiu posa de manifest una necessitat peremptòria de les societats modernes, la necessitat d’obrir a tots els nivells i edats les possibilitats de la formació permanent.

 L’AUA, socialment, és un servei molt valuós de relació, d’intercanvi d’opinions, de respecte per les idees dels altres, de contacte humà i de reconeixement d’uns valors, coneixements i qualitats.

L’AUA ha establert complicitats amb altres entitats garriguenques pensant en sumar esforços que reverteixin en la millora cultural i social del poble, fent cicles o sessions dedicades a personatges o temes garriguencs (entorn, patrimoni, etc.).

En aquests temps de crisi l’AUA afavoreix el consum cultural gràcies  a la seva quota, pràcticament simbòlica, per tot el curs d’octubre a juny.

Us esperem a totes aquelles persones amb inquietuds el proper dia 5 d’octubre a dos quarts de set al Patronat, en una jornada de portes obertes organitzada amb col·laboració d’ÒMNIUM CULTURAL de la Garriga, en la  que Francesc Marc Àlvaro, analista polític, ens parlarà de “La nova transició catalana”.

 Taula de coordinació de l’AUA (FUMH)

Exit mobile version