La III Fira d’Entitats es desenvolupa amb normalitat

0
fira_entitats

Entorn una setantena d’entitats varen aprofitar la III Fira d’Entitats i Associacions de la Garriga per a mostrar a tots els visitants, que al llarg de la tarda de dissabte i tot el diumenge es varen apropar al principi del Passeig, una petita mostra de les activitats que desenvolupen.

Al llarg d’uns tres-cents metres, des de l’inici del Passeig fins a la cruïlla de l’Avinguda Onze de Setembre, on hi havia instal·lat un majestuós escenari, es varen ubicar les més de setanta parades les quals van deixar palès que la Garriga gaudeix d’una viva i rica vida associativa. Les entitats i associacions estaven catalogades en funció de l’activitat que desenvolupen, en les següents categories: Polítiques de salut, polítiques d’igualtat, comunicació, participació, polítiques socials, cultura, comerç, joventut, seguretat ciutadana, esports, medi ambient i educació.

Fins als darrers instants el temps va acompanyar i la concurrència va poder gaudir de dos dies esplèndids per assabentar-se de  l’oferta associativa garriguenca i, alhora, departir amb altres veïns i veïnes mentre assistien a demostracions de diferents caire. Per exemple, es van organitzar partits de mini tennis, una mostra d’elaboració de puntes de coixí, una demostració a càrrec de Protecció Civil de com tallar una soca d’arbre o, per exemple, una exposició de la breu història de les places de l’Església i de Can Dachs, entre un llarg etcètera d’activitats que varen entretenir al públic.

Article anteriorL’Ajuntament presenta el Centre de Visitants
Article següentDe Bulbena a ERC
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.