De Bulbena a ERC

0
Enquesta_Logo

Ja fa dues setmanes que vàrem plantejar la següent pregunta a l’Enquesta: “Tenint en compte que la Sra. Bulbena va dir que només estaria dues legislatures al govern, creus que es tornarà a presentar?”

Tancat ja el període de votacions, aquesta ha esdevingut una de les enquestes més votades, amb un total de 93 vots emesos. Pel que fa als resultats, aquests han estat força igualats, ja que un 55,9% dels vots han manifestat que no es tornarà a presentar mentre que, el 44,1% creuen que l’actual alcaldessa repetirà com a candidata. Tenint en compte que les eleccions municipals seran el proper mes de maig, en pocs mesos en podem treure l’entrellat.

Seguint amb les eleccions municipals a l’horitzó, recentment el nou candidat d’ERC, el Sr. Jordi Eduard Perales, sorprenia anunciant que ERC de la Garriga renuncia a les seves sigles de cara a les properes eleccions en pro d’una candidatura d’unitat.

És per aquest motiu que la propera pregunta que fem a l’Enquesta, és la següent:

“Creus que la renúncia per part d’ERC a les seves sigles comportarà que el nou grup sorgint millori els resultats obtinguts per aquests a les darreres eleccions?”

No ho dubtis i vota!

Article anteriorLa III Fira d’Entitats es desenvolupa amb normalitat
Article següentCicle d’actes dedicats a Andreu Dameson
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.