Lavabos a l’escoleta de Tendafel (Marroc)

0
128

L’estiu de 2009, una cinquantena llarga de garriguencs vam viatjar al Marroc; era la tercera expedició organitzada per l’associació cultural Asilah – la Garriga, amb la col·laboració de l’escola Giroi i de la seva AMPA, sempre dinàmica. El viatge va ser tan maco que vam decidir fer-ne un llibre, amb el compromís que els hipotètics guanys que generés es destinarien a la rehabilitació dels lavabos de l’escola de Tendafel, a 3 quilòmetres de la ciutat d’Asilah.

Un any després, i amb l’edició del llibre El camell de les tres gepes i els 55 viatgers exhaurida, tenim el plaer d’ensenyar-vos el resultat de la iniciativa: lavabos nous de trinca per començar el curs! Moltes gràcies a tots els que heu viatjat, moltes gràcies a tots els que heu comprat el llibre, i moltes gràcies als mestres, pares i nens del Giroi! Segur que farem moltes més coses!

 

Martí Porter, secretari Associació cultural Asilah – la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.