S’apropa la III Fira d’Entitats de la Garriga

0
206

La III edició de la Fira d’Entitats de la Garriga es celebrarà els propers 25 i 26 de setembre, a l’inici del Passeig de la Garriga, i comptarà amb la presència d’una seixantena d’entitats o associacions del poble.

L’edició d’enguany persenta alguna novetat, com per exemple l’escenari ubicat a l’alçada de l’avinguda Onze de Setembre, que ha d’acollir diferents actuacions i el fet que les pròpies entitats oferiran algun espectacle. 

Segons indica el consistori de la Garriga, la finalitat d’aquesta fira “és donar a conèixer l’ampli ventall d’entitats i associacions del municipi, així com facilitar els seus canals de relació amb la societat civil”.

La III Fira d’Entitats, organitzada conjuntament entre l’Ajuntament i les pròpies entitas, es podrà visitar la tarda de dissabte i tot el diumenge.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.