La Garriga secreta dóna 4.000 € a Jordi Mas per fer dos pous a Camerun

0
donaci_Jordi_Mas

L’entitat La Garriga secreta ha donat 4.000 euros al sacerdot Jordi Mas Castells (La Garriga, 1930) perquè els inverteixi al Camerun, on ha treballat des de 1961 ajudant la gent en tasques de desenvolupament. Els diners entregats a Jordi Mas són els primers beneficis de la venda del llibre Retrats de garriguencs il·lustres, que van escriure els autors de La Garriga secreta amb biografies d’onze personatges de la Garriga, entre els quals Jordi Mas. Els diners que ara es destinaran a la construcció de dos pous d’aigua potable en poblats de l’extrem nord de Camerun provenen de tots els compradors d’aquest llibre solidari que es ven per 20 euros. Quan el llibre hagi fet més beneficis es tornarà a fer una nova entrega de diners a Mas. Aquest va ser el compromís de La Garriga secreta el dia de la presentació del llibre.

Retrats de garriguencs il.lustres és llibre de biografies il·lustrades amb moltes fotografies de les onze persones que, al llarg d’aquest segle i del XX, han tingut el títol honorífic de Fills Predilectes o Persones Il·lustres de la. A més de Jordi Mas, el llibre acosta a la vida i a l’obra dels músics Josep Aymerich i Manuel Blancafort; Assumpció Dachs, impulsora de la festa de la Guardiola; el dibuixant Andreu Dameson; l’historiador i notari Josep Maurí; Jaume Oliveras, sacerdot i alpinista; l’arquitecte Manuel Raspall; Joan Reig, alcalde entre 1940 i 1949; el músic Josep Sancho Marraco i l’escriptor i farmacèutic Martí Sunyol.

Text i imatge: La Garriga Secreta

Article anteriorLa cruïlla entre el carrer Banys i la Doma, tallada a partir del 20 de setembre
Article següentComença la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.