Comença la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

0
bici

El dissabte 18 de setembre han començat els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la Garriga. L’acte inicial, previst per a les sis de la tarda al Passeig del Dr. Vich, s’ha traslladat a l’auditori de l’Escola de Música a causa de les inclemències meteorològiques. Dintre de l’Auditori, el Sr. Quim Fornés i la tècnica del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, Marta Romo, han donat la benvinguda al públic de l’acte, eminentment familiar.

El regidor ha donat tret de sortida a l’acte dirigint-se als assistents tot fent un breu parlament sobre el caràcter de la bicicleta com a mitjà de transport “barat, bo i sa” i encoratjant-los perquè facin servir la bicicleta “tots els dies de l’any”.

Seguidament, els participants han rebut accessoris per a la bici -bandes reflectants, kits d’eines- i informació de la Setmana de la Mobilitat com a obsequi. L’esdeveniment central de l’acte, en col·laboració amb les botigues Golden Bikes i Planet Bike de la Garriga, ha consistit en un taller de tècnica de reparació de la bicicleta, explicant entre d’altres el mètode correcte per a reparar una roda punxada o un canvi de càmera pneumàtica.

L’acte s’inclou dins del programa de la Setmana de la Mobilitat, que dóna cabuda a actes que van des de campanyes de sensibilització per a l’ús de la bicicleta fins a sortejos de bicicletes, i que culminarà el dia 25 en una caminada pel riu Congost. Poden consultar un díptic informatiu a aquest enllaç.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorLa Garriga secreta dóna 4.000 € a Jordi Mas per fer dos pous a Camerun
Article següentCan Noguera i Can Terrers, connectats pel carril bici
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.