Comença la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

0
135

El dissabte 18 de setembre han començat els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura a la Garriga. L’acte inicial, previst per a les sis de la tarda al Passeig del Dr. Vich, s’ha traslladat a l’auditori de l’Escola de Música a causa de les inclemències meteorològiques. Dintre de l’Auditori, el Sr. Quim Fornés i la tècnica del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament, Marta Romo, han donat la benvinguda al públic de l’acte, eminentment familiar.

El regidor ha donat tret de sortida a l’acte dirigint-se als assistents tot fent un breu parlament sobre el caràcter de la bicicleta com a mitjà de transport “barat, bo i sa” i encoratjant-los perquè facin servir la bicicleta “tots els dies de l’any”.

Seguidament, els participants han rebut accessoris per a la bici -bandes reflectants, kits d’eines- i informació de la Setmana de la Mobilitat com a obsequi. L’esdeveniment central de l’acte, en col·laboració amb les botigues Golden Bikes i Planet Bike de la Garriga, ha consistit en un taller de tècnica de reparació de la bicicleta, explicant entre d’altres el mètode correcte per a reparar una roda punxada o un canvi de càmera pneumàtica.

L’acte s’inclou dins del programa de la Setmana de la Mobilitat, que dóna cabuda a actes que van des de campanyes de sensibilització per a l’ús de la bicicleta fins a sortejos de bicicletes, i que culminarà el dia 25 en una caminada pel riu Congost. Poden consultar un díptic informatiu a aquest enllaç.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.