Repetirà la Sra. Neus Bulbena com a candidata a l’alcaldia?

0
grafic

Ja fa dues setmanes que vàrem activar la darrera enquesta a través de la qual preguntàvem si “estàs satisfet amb les noves instal·lacions del CAP”. Comptabilitzats un total de 77 vots, els resultats són molt clars:

El 92,2% dels vots sí que n’estan satisfets, mentre que només un 1,3% no ho estan. La resta, el 6,5%, no tenen una opinió formada al respecte. Així les coses, podem afirmar de forma rotunda que les noves instal·lacions del CAP, situades a la Sínia, satisfan als usuaris que han votat a la web.

Nova enquesta

Ben entrats al mes de setembre ja fa uns quants dies que hem encetat el curs polític i, per tant, hem iniciat el darrer tram de l’actual legislatura a l’Ajuntament de la Garriga. Amb les eleccions municipals a l’horitzó (recordem que seran el mes de maig vinent), els polítics i els seus grups comencen a definir estratègies, candidats, etc.

L’actual alcaldessa de la Garriga, la Sra. Neus Bulbena, quan es va presentar a les eleccions per primera vegada va manifestar que com a molt estaria dues legislatures governant. Tenint en compte aquestes afirmacions, la següent pregunta que proposem és:

“Tenint en compte que la Sra. Bulbena va dir que només estaria dues legislatures al govern, creus que es tornarà a presentar?”

No ho dubtis i participa!

Article anteriorTres crits i una sola veu
Article següentCaminar i bici, molt saludables
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.