Aplec i Diada Nacional

0
aplec_sardanes

Enguany hem realitzat l’aplec de la sardana a la pista esportiva número 1.  Aquest canvi d’emplaçament era la principal novetat de l’aplec d’aquest any, atès que el centre del poble es troba en remodelació. Emperò, hem de valorar molt positivament el transcurs de l’aplec, perquè l’assistència de sardanistes i amics no s’ha vist especialment afectada però en canvi, les instal·lacions esportives han suposat una millora en el seu transcurs. Concretament, hi havia més espai per als balladors i per les taules, la il·luminació ha resultat molt repartida i escaient així com s’ha disposat de vestuaris, serveis, aparcament i bar. Els sardanistes que volgueren s’hostatjaren al Balneari Blancafort, que féu una oferta especial per al nostre aplec.

El concurs de colles improvisades rebé un total de 12 colles inscrites, moltes amb un alt nivell, rebent totes elles coca i cava gentilesa de l’agrupació sardanista i on les 3 primeres classificades reberen un trofeu.

Just passada la mitjanit, es realitzà l’ofrena floral a la Senyera, organitzada amb Òmnium Cultural on assistiren moltes entitats i partits polítics de La Garriga. Es cantà el Cant de la Senyera, es llegí el manifest de la Diada i es clogué l’acte amb el cant dels Segadors. Tot seguit, l’aplec procedí fins passada la una de la matinada.

Just l’endemà, l’Agrupació organitzà una exhibició sardanista als jardins del Balneari Blancafort, ballant les sardanes Colometa i El Parc de la Guineu. Tot seguit, sardanistes i hostes de l’hotel ballaren unes quantes sardanes celebrant així l’11 de setembre.

Agrupació sardanista de la Garriga

Fotografia: Dani Soler

Article anteriorI Sopar de Ramones i Ramons a la Garriga
Article següentEsther Garcia, proposada com a candidata a les llistes al Parlament de Catalunya
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.