Impressions sobre la IV edició de la Botiga al Carrer

0
botiga_carrer

El passat cap de setmana es va celebrar la IV edició de la Botiga al Carrer, organitzada per l’Associació de Serveis i Comerciants de la Garriga (ASIC) i l’Ajuntament de la Garriga. 

A causa de les obres de rehabilitació del centre aquesta edició es va ubicar al principi del Passeig i, segons afirma l’ASIC en un comunicat, “va tenir una bona rebuda tant per part dels visitants com la majoria de participants”. 

Una de les activitats més demandades va ser el passeig en poni pels més menuts. Alhora, el servei bar “xiringuito” va permetre als visitants descansar i refrescar-se, en una jornada calorosa com la del passat diumenge.

Segons indica l’Asic, “hi ha hagut un repertori variat de comerç local, i molts dels participants han ofert a les seves parades promocions, demostracions o degustacions” i acaba fent un “balanç positiu a l’alçada dels anys precedents” donada “l’afluència de gent, la imatge que ha lluït el Passeig i la presència de visitants de poblacions veïnes”.

L’altra cara de la moneda

Tot i la bona valoració per part dels organitzadors i dels participants a la IV edició de la Botiga al Carrer, ha arribat a la redacció de La Garriga Digital.cat el malestar de diversos comerciants que no són membres de l’ASIC, els quals no estan d’acord amb el fet que no puguin participar en actes que organitza l’Ajuntament en espais municipals si no són membres de l’esmentada associació de comerciants. Segons han indicat, els comerços que no són membres de l’ASIC representen entre un 65% i un 70% del comerç a la Garriga.

 

 

Article anteriorManifest de la CTAC davant la vaga general del 29 S
Article següentActe institucional de commemoració de l’onze de setembre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.