Reflexió per al Sr. Fornés

0
reflexionar

Després d’haver llegit tot el que he llegit sobre vostè i vistes quines han estat les seves reaccions i respostes, he arribat a la conclusió de que fer-li saber a vostè que tot el que ha fet malament en el passat o tot el que està fent malament en el present, no serveix per fer-lo reaccionar i que s’adoni del desori que representa la seva funció davant del seu departament, i per extensió a l’Ajuntament.

És per això que li vull fer avinent una reflexió sobre quin serà el seu futur un cop vençut el seu càrrec, a veure si així s’adona, de que ha de recapacitar.

El seu futur, i no molt llunyà, serà que vostè deixarà el seu càrrec a l’Ajuntament i llavors tothom parlarà i recordarà el mal que vostè va fer a aquest poble, mentre va utilitzar el poder que li va donar l’alcaldessa com a pagament pel fet d’alçar-la al capdavant de l’Ajuntament.

Tothom recordarà com de nefast que va ser en el seu càrrec i la quantitat de coses inútils que va fer pel poble, amb tot el que això comporta, ja que la totalitat d’aquestes coses, hauran costat molts diners (diners vol dir, impostos que paguem tots els ciutadans d’aquest poble, botiguers, treballadors, jubilats, etc…), i que segurament a curt termini seran esborrats pel pas del temps o per la patrulla de manteniment de l’Ajuntament, per tornar a deixar les coses tal i com estaven abans, gastant més diners de nou.

Que trist Sr. Fornés que el seu llegat i que tot el que es recordarà del seu pas pel càrrec sigui tant llastimós i tant poca cosa.

Que trist pensar amb la pèrdua de temps i diners invertits en coses que no ens han aportat res de bo pel poble, mentre vostè ha estat en el seu càrrec.

Que trist pensar que tot el temps invertit per vostè hagi estat per transformar moltes coses que ni eren necessàries ni han aportat res de positiu i que, a més, la majoria de ciutadans no hi estaven d’acord.

Que trist pensar que molt del que vostè ha fet ha estat sempre anant en contra de la voluntat i del pensament de la majoria dels ciutadans d’aquest poble.

Que trist pensar que l’estil i les formes utilitzades a l’hora de defensar la seva posició autoritària i en molts moments més propera a la impositora, ha estat encara més decebedora i ridícula.

Que trist haver passat per un càrrec important dins d’un ajuntament i que el bagatge que un deixa darrera seu sigui tant minsa i negatiu. I com exemple, els LIXIVIATS, que estan envaint de nou tots els carrers del poble.

Potser si es fa una idea del què serà el seu futur, el faci reaccionar i o bé rectifica o be abandona d’una vegada per totes el seu càrrec, deixant al poble a la seva sort, que en tot cas no serà mai tant negativa, com ho està sent ara amb vostè al capdavant.

Josep Costa

Article anteriorAplec de la Sardana
Article següentNova temporada de l’Esport Escolar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.