11 de setembre – Diada Nacional

0
logo_omnium_petit

Òmnium Cultural fa una crida a la participació ciutadana en tots els actes convocats amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Després de l’èxit de la manifestació del 10 de juliol, a les envistes d’una imminent convocatòria electoral i després dels primers atacs derivats d’una sentència política indigne del Tribunal Constitucional espanyol –s’han promogut recursos contra l’ús del català en la Llei d’Acollida i en Codi de Consum– fem una crida a la societat civil garriguenca, a entitats i associacions, per manifestar la nostra determinació i compromís catalanista penjant senyeres als balcons i participant en l’ofrena floral que tindrà lloc el 10 de setembre, a les dotze de la nit, a la pista núm. 1, en el transcurs de l’Aplec Sardanista. Fem una crida, doncs, a totes les entitats a participar a l’ofrena floral a la senyera que enguany té una significació encara més especial i reivindicativa. 

Podeu confirmar la vostra presència al correu lagarriga@omnium.cat o als telèfons 637086460 i 607150812

Albert Benzekry i Arimon

President d’Òmnium Cultural-La Garriga

Article anteriorIdees, projectes i il·lusió
Article següentAplec de la Sardana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.