ERC de la Garriga renuncia a les sigles en pro d’una candidatura d’unitat

0
indepsendentistesxlagarriga-1

Davant de la necessitat reiteradament expressada per la ciutadania d’acabar amb la feblesa i manca d’eficàcia al govern del nostre poble.

Davant de la necessitat d’acabar amb enfrontaments personals estèrils i que no serveixen per fer avançar la Garriga.

Davant de la necessitat de respondre a amplis sectors garriguencs que demanen un referent independentista clar, fort i unit per actuar en llibertat en benefici del nostre poble.

Davant de la voluntat de diverses persones competents en les seves àrees professionals de participar activament en la vida política municipal.

Davant de la il·lusió compartida per moltes veïnes i veins de la Garriga de fer política d’una altra manera, més propera, més compromesa, més eficient socialment.

Manifestem que:

Amb el suport dels companys i companyes d’Esquerra, i de desenes de persones no vinculades a cap partit, fem una crida a totes aquelles persones que comparteixen aquestes necessitats a crear un instrument polític nou. Un instrument amb voluntat de superar diferències i d’aconseguir una majoria suficient per tal de poder tirar endavant projectes en comú a la Garriga, i convertir el nostre poble en un referent en eficàcia, en participació i en qualitat de vida pels seus habitants. Que sigui un exemple de bona política al servei del poble de Catalunya. En definitiva una organització que aglutini a totes aquelles persones amb ganes de treballar intensament pel nostre poble i per la independència del nostre país.

Som conscients que tant a nivell local com a nivell nacional ja s’ha fet aquest intent, de vegades materialitzat fins i tot en llistes electorals, sovint amb frustacions i decepcions. Hem après del passat i pretenem no cometre els mateixos errors. La nostra intenció però, és explícitament aconseguir un canvi en l’alcaldia de la Garriga. Ni el PSC i aliats ni l’oposició de CiU i PP ens semblen bones opcions per governar el nostre poble, ni des d’una òptica d’eficacia i concordia, ni des d’una òptica d’alliberament nacional. Necessitem força, molta força per aconseguir aquest canvi. És per això que hem decidit que és el moment de fer un gest de valentia i de generositat. Les companyes i companys d’Esquerra hem decidit que per sumar de veritat s’han de fer sacrificis i així renunciem a presentar una llista amb les sigles històriques d’Esquerra Republicana de Catalunya i facilitar així el sorgiment d’una llista que em disposo a encapçalar que reuneixi a tota aquella persona i grups que comparteixin la nostra anàlisi de la situació, sense partidismes i amb voluntat de suma i construcció.

Visca la Garriga.

Visca Catalunya Lliure.

Jordi Eduard Perales

La Garriga, setembre de 2010

Article anteriorAutorització pel desmuntatge total o parcial de les restes arqueològiques
Article següentSenyor Fornés, és cert?
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.