La nova enquesta: Puntua la Festa Major!

0
grafic

El proppassat dimarts dia 3 va concloure la Festa Major de la Garriga d’enguany i, com a conseqüència, la nostra enquesta habitual. Aquest cop us preguntàvem si hi participaríeu i els 72 vots emesos al moment de tancar l’enquesta mostren disparitat de resultats, amb un 66,7% (48 vots) que afirmaven que sí que hi participarien, contra un 33,3% (24 vots) que ho feien contràriament.

Molt possiblement la pluja, que ha estat la trista protagonista de molts dels actes, ha fet encara més difícil la participació de la gent a les activitats a l’aire lliure d’aquest any. Malgrat això, aquest cop us convidem a que puntueu la Festa Major del zero al deu, essent el zero la nota més baixa i el deu la més alta.

No t’ho pensis i participa-hi!

Article anteriorCatalunya o Països Catalans
Article següentNo tenim dret al paisatge
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.