Els veïns no comptem

0
Jordina_Font_01

El projecte de remodelació de la Plaça Mossèn Jaume Oliveras tirarà endavant, però,  com últimament ens tenen acostumats els governants, la veu dels afectats no compta. Els problemes d’aparcament que els caps de setmana existeixen es duplicaran. Però a ells què els importa, ni viuen ni entenen la situació, ni tampoc s’han preocupat de  trobat la manera de pal·liar-los i això que de solucions n’hi ha. Personalment vaig proposar al Sr. Pujol (regidor d’urbanisme) que un pont (passarel·la peatonal) connectat als safarejos i que travessés el riu, ens permetria d’anar a aparcar a l’altra banda de la riera i poder així accedir a la carretera Nova i també al centre. La seva resposta va ser;-  sí, hem pensat que podríem traslladar el pont verd, l’antic d’anar a la Doma, però ara no tenim diners.

Bé, això no és una bona resposta. Quan s’inicia un projecte s’ha de saber sospesar els pros i els contres, escoltar la gent que hi viu i buscar solucions comunes. Si haguessin fet aquesta feina, aquesta solució hagués pogut anar inclosa al pressupost. Ara haurem d’empassar-nos la seva manca de previsió.

No vinc a dir que la meva proposta sigui la millor, però és una proposta com tantes d’altres que haguessin pogut sorgir del col·lectiu veïnal si aquest hagués estat consultat.

Tampoc de les direccions i els accessos dels carrers afectats semblava que el Sr. Pujol ho tingués massa clar, ja que del mateix problema me’n van donar tres solucions possibles segons anava plantejant-li el que podria passar. Passàvem d’un canvi de sentit a un Stop, i en acabat a un semàfor regulat. Bé, suposo que la meva cara de granota estupefacta va provocar que em contestés que no em preocupés, que convocarien els veïns abans de començar les obres.

Resignada espero aquesta  reunió veïnal, del que ja puc deduir que serà informativa, que d’això també ens en tenen força acostumats, i passarem pel seu embut mentre ells treballen el Reglament de Participació amb els seus consells de ciutadans i implicació dels barris, etc. A vegades penso que ens prenen per idiotes.

Parlo del Sr.Pujol perquè és la persona amb qui més tracte he tingut sobre aquest tema, també he de dir que amablement va ensenyar-me el projecte al seu despatx i sí, quedarà  una plaça estèticament molt maca, però serà la seva plaça.

Ai! quina llàstima tot plegat.

Article anteriorLittle Italy guanya el torneig de Festa Major
Article següentCatalunya o Països Catalans
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.