Els pastorets ja es preparen pel proper nadal

0
pastorets

S’acaba el juliol, arriba la festa Major, es preparen les vacances i veiem el Nadal molt lluny, però el grup “Fem Pastorets” ja s’està movent per preparar la propera representació. 

S’està elaborant el nou guió i hi ha moltes idees per fer dels propers Pastorets un gran espectacle, però no volem que se’ns oblidin les bases del text clàssic del Mestre Folch i Torres a qui pretenem seguir, més que mai,  en aquesta propera edició.

Volem innovar i conservar, crear noves posades en escena i mantenir la història dels pastors que van a Betlem.  Aquesta ha de ser la nostra marca encara que no sigui un repte fàcil i per això ho tornem a deixar en mans dels nostres directors: Joan Monells, Xavier Gotanegra, Albert Vilar i Jordina Font.

El diumenge 19 de setembre a partir de les 9:30h del matí, al Teatre de la Garriga es farà  el càsting dels personatges, es convocaran els col·laboradors i tota la maquinària es posarà en marxa. O sigui, que us encoratgem a participar d’una manera o altra en els nous Pastorets 2010.

 Núria Cruells, Associació “Fem Pastorets”

Article anteriorPle… de cassoles!
Article següentPer fer memòria…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.