Bona Festa Major!

0
erc_logo

L’escrit de l’alcaldessa i la regidora de cultura que llegim al programa de festa major ens explica que enguany la festa ha estat preparada per una comissió ciutadana: “Ens hem trobat hem parlat i hem après a valorar la diversitat d’aportacions de tots plegats i hem compartit la complexitat que suposa organitzar la Festa Major. I tot això amb la clara voluntat que la ciutadania s’impliqui en la seva organització i així sentir-se-la més seva”.

Hem citat textualment aquest fragment perquè no ens volem estar de fer algunes puntualitzacions que escrivim des de la més absoluta tristesa i desencís, i que ens excusi la comissió de festa major i la ciutadania:

1.- Quina llàstima que aquests esperit que reflecteix el text no s’hagi usat en la resta de gestió de l’actual equip de govern: no saben quants problemes s’haguessin estalviat si haguessin estat capaços de trobar-se amb la ciutadania, de parlar, d’escoltar-la, de mirar d’arribar a punts d’acord. I no saben com ens haguessin estalviat a tots aquesta fractura social que han obert i que costarà de cicatritzar.

2.- Quina llàstima que aquestes intencions no s’hagin projectat amb el respecte a l’oposició i amb una informació fluïda i transparent de les decisions preses. Quina llàstima que no hagin volgut seure per consensuar els grans projectes de poble. Quina llàstima que, ni quan es van quedar en minoria fessin cap esforç per trobar punts de consens.

3.- Valorem la feinada que ha fet la comissió i l’aplaudim, ens traiem el barret perquè malgrat tot han volgut que l’esperit festiu governi el poble per uns dies.

4.- En la declaració, però, no es pot menysprear, per oblit, la feina que han fet altres comissions ciutadanes de festa major en altres anys. És fer trampes i també és injust que no se’n reconegui els mèrits. Des d’aquestes línies volem trencar una llança per les persones que en anys anteriors també han treballat per fer una festa d’encaix.

Malgrat tot, sortirem al carrer, parlarem amb els veïns, la farem petar i gaudirem de la diversitat d’actes. Malgrat tot, desitgem a la ciutadania una bona festa major!!!

Oriol Ramon

Jordi Perales

 

Article anteriorBoscos així no!
Article següentBoscos i energia

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.