XX escalada popular al campanar

0
campanar

Ahir a la tarda es va celebrar la vintena edició de la Escalada Popular al Campanar, organitzada pel Centre Excursionista Garriguenc. Durant tota la tarda el Passeig dels Til·lers va acollir la escalada, amb gran afluència de públic i en un ambient eminentment familiar.

Tot i que molts dels escaladors aspirants que es van enfilar al campanar eren molt joves, hi havia preparada també una paret més petita pels infants que s’aventuressin a pujar-la, amb un cistell ple de llaminadures al cim com a trofeu pels més petits, gentilesa de la Botigueta.

campanar_2Els més atrevits van poder grimpar per les preses d’escalada especialment preparades pels membres del Centre Excursionista -que feien broma amb els escaladors quan posaven els peus a la paret del campanar i no a les preses, dient que “el mossèn ens renyarà”- fins coronar els vora de trenta metres que separen el campanar de l’església del sauló del passeig. Els escaladors van procedir sempre sota la atenta mirada de membres del Centre, posicionats a la paret per a ajudar. Els membres del Centre no eren els únics que estaven vigilant; també es va comptar amb una ambulància preparada per a atendre qualsevol emergència.

El Centre Excursionista Garriguenc compta amb una dilatada història, des dels seus orígens amb el Grup Excursionista Garriguenc, fins el seu establiment oficial el 1976. Es poden visitar les seves instal·lacions a la Plaça Mossèn Jaume Oliveras, i compten a més a més amb un rocòdrom amb diverses parets preparades per a l’escalada de diversos nivells al pavelló de Can Violí.

Text i fotografies: Marc Belmunt

Article anteriorLa Fundació Maurí obre les seves portes celebrant la restauració del seu patrimoni
Article següentIII Crono Escalada BTT a Sant Cristòfol
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.