Sopar commemoratiu a l’Asil Hospital

0
foto_asil

Divendres dia 23 va tenir lloc a l’Asil Hospital de la Garriga un sopar commemoratiu del seu centenari en el qual van participar més de tres-centes persones. El cuiner Xavier Sòria va ser l’encarregat de preparar l’àpat amb la col·laboració intel·lectual d’en Josep Sabatés, (Pep Salsetes) que va explicar els plats als assistents i va insistir en la seva condició de jubilat.

Inspirat en el llibre Carmencita o la buena cocinera on es recull alguns plats típics de la Garriga, vam poder tastar unes “albergínes a la garriguenca” acompanyades de sofregit i picada de nous) y “carn a l’estil modernista” que consisteix en un rodet de vedella amb pernil i cama-secs acompanyat de verdures saltejades, tal com es cuinava ara fa un segle.

Van donar la benvinguda als assistents el director del  centre, Dr. Joan Cruells i l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Neus Bulbena, que va comprometre’s públicament a continuar donant la máxima atenció des de l’Ajuntament a les necessitats de l’Asil Hospital.  Aquestes paraules van ser interpretades per alguns assistents com una possibilitat de què reconsiderés la intenció que l’Ajuntament de la Garriga ha manifestat de traslladar la guàrdia urbana a l’antic centre d’assistència primària (CAP), tot i que el conveni de cessió a l’Ajuntament del terreny on es va construir especifica clarament que havia de destinar-se a usos sanitaris.

El sopar servit per persones voluntàries va ser acompanyat per actuacions musicals en directe i va cloure a quarts d’una amb la convicció col·lectiva que calia repetir-lo anualment.

Fotografia: OAMC

Article anteriorIII Crono Escalada BTT a Sant Cristòfol
Article següentLa casa de tots
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.