Per Festa Major no deixeu d’anar a… “La cuina”

0
141

L’Associació “Fem pastorets” que ja ha demostrat uns quants Nadals que és capaç d’engrescar i concentrar un gran nombre d’actors, col·laboradors i públic al Teatre de la Garriga,  presenta el dissabte 31 de juliol a les 21:00h del vespre l’obra de teatre “La Cuina” d’Arnold Wesker.

L’obra, dirigida per Xavier Gotanegra i Joan Manel Morillo; ha estat produïda per L’Ajuntament de la Garriga  i formarà part dels actes de la Festa Major d’enguany. S’ha pogut comptar, també, amb la col·laboració del departament de Fusteria de l’Institut Vil·la Romana per a l’escenografia i amb el suport de l’Escola Tagamanent pel que fa a la gran quantitat d’utillatge necessari.

L’obra se centra en el funcionament de la cuina d’un  gran restaurant de luxe. Tot l’escenari serà una cuina on 30 personatges: cuiners, cambrers, rentaplats, xef, maître, propietari… es bellugaran a ritme frenètic.

La Cuina és també una obra que tracta les relacions humanes entre aquest grup de gent diversa que treballen junts i han de conviure. A través de diàlegs curts i senzills els diferents personatges ens portaran a reflexionar sobre els conflictes laborals i socials, però també sobre sentiments com l’amistat, la soledat, la intolerància, l’amor..

Esperem doncs que un dels plats forts de la Festa Major 2010 de la Garriga sigui  a “La Cuina”. Així que convidem a tothom a “tastar” aquest plat.

Venda anticipada d’entrades a la Regidoria de Cultura “Can Raspall”. 

Núria Cruells, Associació “Fem Pastorets”

Fotografia: Ramon Ferrandis

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.