Per Festa Major no deixeu d’anar a… “La cuina”

0
cuina

L’Associació “Fem pastorets” que ja ha demostrat uns quants Nadals que és capaç d’engrescar i concentrar un gran nombre d’actors, col·laboradors i públic al Teatre de la Garriga,  presenta el dissabte 31 de juliol a les 21:00h del vespre l’obra de teatre “La Cuina” d’Arnold Wesker.

L’obra, dirigida per Xavier Gotanegra i Joan Manel Morillo; ha estat produïda per L’Ajuntament de la Garriga  i formarà part dels actes de la Festa Major d’enguany. S’ha pogut comptar, també, amb la col·laboració del departament de Fusteria de l’Institut Vil·la Romana per a l’escenografia i amb el suport de l’Escola Tagamanent pel que fa a la gran quantitat d’utillatge necessari.

L’obra se centra en el funcionament de la cuina d’un  gran restaurant de luxe. Tot l’escenari serà una cuina on 30 personatges: cuiners, cambrers, rentaplats, xef, maître, propietari… es bellugaran a ritme frenètic.

La Cuina és també una obra que tracta les relacions humanes entre aquest grup de gent diversa que treballen junts i han de conviure. A través de diàlegs curts i senzills els diferents personatges ens portaran a reflexionar sobre els conflictes laborals i socials, però també sobre sentiments com l’amistat, la soledat, la intolerància, l’amor..

Esperem doncs que un dels plats forts de la Festa Major 2010 de la Garriga sigui  a “La Cuina”. Així que convidem a tothom a “tastar” aquest plat.

Venda anticipada d’entrades a la Regidoria de Cultura “Can Raspall”. 

Núria Cruells, Associació “Fem Pastorets”

Fotografia: Ramon Ferrandis

Article anteriorEl “trencaclosques” de la Festa Major
Article següentDe la remodelació del centre a la Festa Major
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.