Les Tortugues a l’Olla de la Vall de Núria

0
139

Aquest passat 18 de juliol ha tingut lloc la IV edició de la Clàssica a l’Olla de Vall de Núria. Enguany aquesta prova forma part d’un nou circuit internacional anomenat Mountain Running International Cup, el que ha fet que fos tot un referent a nivell internacional, amb la participació de corredors professionals nacionals i internacionals. Així mateix, també hi ha un lloc ls corredors amateurs i la participació total ha estat de 507 atletes, que representaven a 15 nacions. Els catalans Kilian Jornet i Laura Orgué van ser els vencedors d’aquesta edició. 

tortugues_nria_1Les Tortugues de La Garriga també hi érem representats amb la presència de l’Alba Calls (4:40:47), de l’Antonio Aguado (4:20:58) i de l’Alfons Cirera (3:44:46), que han recorregut els 21 quilòmetres de cims i carenes amb un desnivell positiu de 1.940m i negatiu de 1.940 m i, per tant, un desnivell acumulat de 3.880 m. Quatre pics de més de 2.800m i un de més de 2.900m.

També cal destacar el gran nombre d’acompanyants, més d’un centenar, que varen pujar fins el Puigmal per animar a tots els corredors. 

Animeu-vos a venir amb nosaltres. Més informació a:

http://sites.google.com/site/clublestortugues/

infolestortugues@gmail.com

Salut i quilòmetres!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.