Les Tortugues a l’Olla de la Vall de Núria

0
tortugues_nria_2

Aquest passat 18 de juliol ha tingut lloc la IV edició de la Clàssica a l’Olla de Vall de Núria. Enguany aquesta prova forma part d’un nou circuit internacional anomenat Mountain Running International Cup, el que ha fet que fos tot un referent a nivell internacional, amb la participació de corredors professionals nacionals i internacionals. Així mateix, també hi ha un lloc ls corredors amateurs i la participació total ha estat de 507 atletes, que representaven a 15 nacions. Els catalans Kilian Jornet i Laura Orgué van ser els vencedors d’aquesta edició. 

tortugues_nria_1Les Tortugues de La Garriga també hi érem representats amb la presència de l’Alba Calls (4:40:47), de l’Antonio Aguado (4:20:58) i de l’Alfons Cirera (3:44:46), que han recorregut els 21 quilòmetres de cims i carenes amb un desnivell positiu de 1.940m i negatiu de 1.940 m i, per tant, un desnivell acumulat de 3.880 m. Quatre pics de més de 2.800m i un de més de 2.900m.

També cal destacar el gran nombre d’acompanyants, més d’un centenar, que varen pujar fins el Puigmal per animar a tots els corredors. 

Animeu-vos a venir amb nosaltres. Més informació a:

http://sites.google.com/site/clublestortugues/

infolestortugues@gmail.com

Salut i quilòmetres!

Article anteriorPortes obertes a la Fundació Maurí, per la restauració del seu cadirat gòtic
Article següentEl riu s’hauria de netejar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.