El “trencaclosques” de la Festa Major

0
Programa_FM_01_jul_2010

Amb aquesta paraula (puzzle), l’alcaldessa Neus Bulbena i la regidora de Cultura Meritxell Rochina defineixen el procés d’elaboració de la Festa Major d’enguany, adduint que s’ha fet a partir de la participació d’una Comissió Ciutadana, integrada per representants d’entitats i de persones que, a títol individual, han volgut fer les seves aportacions.

La Festa Major 2010 començarà el dijous 29 de juliol i s’allargarà fins el dimarts 3 d’agost, tot i que durant el dia 2 no es farà res. Alhora, el diumenge 25 de juliol es faran dues activitats tant nostrades com la Crono Escalada amb BTT a Sant Cristòfol  o la XX Escalada Popular al campanar, activitats organitzades pel Centre Excursionista Garriguenc.

Un dels centres neuràlgics de la festa serà el Passeig, indret en el qual es faran la majoria de concerts, i també la Plaça del Silenci. La programació està integrada per activitats amb certa tradició, com el cercavila inaugural amb els geganters, el ball de bastons, el pregó, el correfoc, el correaigua, el sopar de festa major, la XXX cursa popular, el torneig de futbol sala… i d’altres que són novetat com el I Concurs de pinxos, l’Espai de barraques, etc.

Gairebé una setantena d’activitats per a tots els gustos que pots consultar a continuació:

Programa_FM_02_jul_2010

Programa_FM_03_jul_2010

Programa_FM_04_jul_2010

Programa_FM_05_jul_2010

Programa_FM_06_jul_2010

Article anteriorEl riu s’hauria de netejar
Article següentPer Festa Major no deixeu d’anar a… “La cuina”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.