La Garriga Digital

De la remodelació del centre a la Festa Major

grafic

Ja fa gairebé un mes que han començat les obres de rehabilitació del centre. Entre cassolada i cassolada, entre penjada i penjada de cartells i entre reunions i reunions infructuoses de plataformes ciutadanes i l’equip de govern, les obres continuen, com indica l’Ajuntament, segons el calendari previst.

Qui hagi vist les imatges penjades en aquesta mateixa web o s’hagi desplaçat al centre de la Garriga, haurà pogut comprovar com de canviat està i com de difícil n’és l’accés. En aquest sentit, i tenint en compte que al centre de la Garriga hi ha un seguit de serveis i d’establiments molt freqüentats pels ciutadans i ciutadanes, fa dues setmanes vàrem fer la següent pregunta a l’Enquesta: “Has deixat de realitzar activitats al centre, un cop iniciades les obres?”. Aquests han estat els resultats:

Un total de 85 usuaris han votat l’enquesta. Un 84,7% dels vots indiquen que sí que s’han deixat de fer activitats al centre, mentre que un 12,9% indiquen que no. Només un 2,4%  mostren que simplement no hi va tant.

A partir d’aquí, que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions. Tanmateix, i atenent a l’anàlisi d’aquestes dades, es pot deduir que els comerços i serveis de la zona haurien patit els previsibles efectes que una obra d’aquesta envergadura comporta en forma de menys clientela.

Nova enquesta

A la Garriga, darrerament, hi ha un ambient molt crispat. Temes polèmics no en falten: remodelació del centre, ubicació de la nova estació de tren, instal·lació de la planta de biomassa… Potser la Festa Major, que és a punt de començar i que ha estat pensada conjuntament entre l’Ajuntament i una comissió ciutadana, pot esdevenir un parèntesi en aquesta situació que de ben segur no agrada a ningú i servir per estrènyer els llaços entre els garriguencs i garriguenques. És per aquest motiu que la propera pregunta de l’enquesta és la següent:

“Participaràs en aquesta Festa Major?”

No ho dubtis i vota!

Exit mobile version