De la remodelació del centre a la Festa Major

0
grafic

Ja fa gairebé un mes que han començat les obres de rehabilitació del centre. Entre cassolada i cassolada, entre penjada i penjada de cartells i entre reunions i reunions infructuoses de plataformes ciutadanes i l’equip de govern, les obres continuen, com indica l’Ajuntament, segons el calendari previst.

Qui hagi vist les imatges penjades en aquesta mateixa web o s’hagi desplaçat al centre de la Garriga, haurà pogut comprovar com de canviat està i com de difícil n’és l’accés. En aquest sentit, i tenint en compte que al centre de la Garriga hi ha un seguit de serveis i d’establiments molt freqüentats pels ciutadans i ciutadanes, fa dues setmanes vàrem fer la següent pregunta a l’Enquesta: “Has deixat de realitzar activitats al centre, un cop iniciades les obres?”. Aquests han estat els resultats:

enquesta_19Un total de 85 usuaris han votat l’enquesta. Un 84,7% dels vots indiquen que sí que s’han deixat de fer activitats al centre, mentre que un 12,9% indiquen que no. Només un 2,4%  mostren que simplement no hi va tant.

A partir d’aquí, que cadascú en tregui les seves pròpies conclusions. Tanmateix, i atenent a l’anàlisi d’aquestes dades, es pot deduir que els comerços i serveis de la zona haurien patit els previsibles efectes que una obra d’aquesta envergadura comporta en forma de menys clientela.

Nova enquesta

A la Garriga, darrerament, hi ha un ambient molt crispat. Temes polèmics no en falten: remodelació del centre, ubicació de la nova estació de tren, instal·lació de la planta de biomassa… Potser la Festa Major, que és a punt de començar i que ha estat pensada conjuntament entre l’Ajuntament i una comissió ciutadana, pot esdevenir un parèntesi en aquesta situació que de ben segur no agrada a ningú i servir per estrènyer els llaços entre els garriguencs i garriguenques. És per aquest motiu que la propera pregunta de l’enquesta és la següent:

“Participaràs en aquesta Festa Major?”

No ho dubtis i vota!

Article anteriorPer Festa Major no deixeu d’anar a… “La cuina”
Article següentResposta del Sr. Mas al Sr. Boldú
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.