En Sergi López ve al cinema Alhambra!

0
169

A aquestes alçades tot el que puguem dir d’en Sergi López es queda petit: només cal donar un cop d’ull a la seva filmografia i als premis que la reconeixen per veure que és tot un luxe que avui sigui amb nosaltres per presentar la seva pel·lícula PARTIR.

Però més enllà d’un acte d’homenatge o “ensabonament”, és per donar un reconeixement sincer a la tasca d’en Miró i la seva família al capdavant del Cinema Alhambra que en Sergi ens acompanya aquesta nit, perquè amb el luxe que suposa la seva companyia, prenguem encara més consciència  i apreciem de debò el luxe de tenir a La Garriga un cinema al mig del poble, amb programació regular i de qualitat cada setmana i una persona de la talla d’en Josep Mª Miró al capdavant.

Des del Cineclub, només hi hem posat l’oli perquè tot quedés ben lligat, ja que com diuen els nostres Estatuts, un dels motius de la nostra existència com a Associació, és fer saber arreu la importància de l’existència d’un espai cultural com el Cinema Alhambra al nostre poble.

Cine Club La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.