SEK Catalunya: Per sobre la mitjana a la selectivitat

0
logo_sek

Un any més, tots els alumnes del Col·legi SEK Catalunya de la Garriga que s’han presentat a les proves de selectivitat, han aconseguit aprovar. Enguany, a més, ha estat l’any en què se n’hi ha presentat més (un 76%) i on tots han tret notes per sobre de la mitjana de Catalunya.  Cal  destacar les notes obtingudes per Jordi Sarto per haver aconseguit la nota de selectivitat més alta ja que ha superat el 9 i que rebrà de mans del Hble. Sr. Josep Huguet, conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, la distinció de les proves de la PAU el proper 26 de juliol. Aquest és un reconeixement  que la Generalitat atorga com a premi a tots els nois i noies de tot Catalunya que han superat la puntuació de nou a les proves i que te lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona on hi assisteixen diferents autoritats i representants polítics i socials.

Article anteriorSobre la sentència del TC
Article següentDe vacances a fora de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.