Nous concerts a l’Església Parroquial de la Garriga

0
Ecolania_Sant_Esteve_02-07-2010

Viatge arreu del món – Concert d’Estiu de l’Escolania Parroquial Sant Esteve

El proper dissabte 3 de juliol a les 21:00h, a l’Església Parroquial de La Garriga, tindrà lloc el Concert d’Estiu de l’Escolania Parroquial Sant Esteve

Com a conclusió d’aquest curs 2009-2010, els membres de l’Escolania han preparat un concert que comptarà amb un programa refrescant i sorprenent, l’eix central del qual serà un viatge fantàstic arreu del món.

Les peces que cantaran, la majoria de caire popular, provenen dels cinc continents del món i formaran part d’un espectacle teatral. La proposta d’enguany és atrevida i novedosa, tant a nivell musical com escènic, i vindrà carregada de sorpreses i rialles.  

Concert d’Estiu: Viatge arreu del món – Escolania Parroquial Sant Esteve

Dia: Dissabte 3 de juliol

Hora: 21:00h

Lloc: Església Parroquial Sant Esteve – La Garriga

Organitza: Escolania Parroquial

Col·laboren: Ajuntament de La Garriga. Parròquia de Sant Esteve

 


 

Concert de la Maîtrise des Petits Chanteurs de Québec, Canadà

El proper dimecres 7 de juliol de 2010, a les 21:00h, la Maîtrise des Petits Chanteurs de Québec de Canadà, ens oferirà un concert a l’Església Parroquial Sant Esteve de La Garriga. El cor canadenc, fundat el 1915 i que té l’honor de ser el més antic d’Amèrica del Nord d’aquest tipus, està realitzant una gira per França i Espanya. Les 36 noies i els 13 nois de 10 a 17 anys que formen el cor, adherit a la Federació Internacional de Pueri Cantores, s’aturaran a La Garriga, on seran acollits a les cases de les famílies de l’Escolania i altres veïns del poble que habitualment hi col·laboren.

La Maîtrise des Petits Chanteurs de Québec, dirigida per Céline Binet, interpretarà obres de Caccini, Elgar, Fauré, Mendelssohn, Piazzolla, Rutter i Schumann, a més a més de peces populars del Québec i de compositors canadencs. Acompanyarà als petits cantors Marc d’Anjou, organista de la Basílica-Catedral de Nostra Senyora del Québec. El prestigi internacional del cor, així com la seva dilatada trajectòria, ens asseguren que el concert que oferiran serà d’una qualitat musical excepcional. Hi esteu tots convidats!

Concert de la Maîtrise des Petits Chanteurs de Québec

Dia: Dimecres 7 de juliol

Hora: 21:00h

Lloc: Església Parroquial Sant Esteve – La Garriga

Organitza: Escolania Parroquial Sant Esteve

Col·laboren: Ajuntament de La Garriga. Parròquia de Sant Esteve

Article anteriorJa som LaGarrigaDigital.cat!
Article següentNúria Albó dóna el seu nom a la Biblioteca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.