Converses entre Salvem el Centre i l’equip de govern

0
cartell

Després de la multitudinària concentració en forma de cassolada que es va fer el passat dimecres, al dia següent representants de la Comissió Salvem el Centre es varen reunir amb l’alcaldessa, Sra. Neus Bulbena, i amb els regidors Sr. Miquel Pujol i Sr. Quim Fornés.  La reunió va servir a la Comissió per a exposar una proposta de modificació del projecte.

Acabada la trobada, es va acordar que el Sr. Lluís Cuspinera (arquitecte i membre de la Comissió) es reunirà amb els arquitectes per avaluar les possibilitats tècniques de les demandes i que, a principis de la setmana vinent, es produirà una nova reunió amb l’equip de govern. 

Tanmateix, però, tot i que la Comissió Salvem el Centre valora positivament l’acostament que es va produir el dijous, no descarta tornar a les mobilitzacions si l’equip de govern no continua disposat a negociar i a modificar el projecte. 

La cassolada

En el mateix comunicat de premsa, Salvem el Centre fa una valoració positiva de la cassolada del passat dimecres, tot destacant que va aconseguir reunir unes 600 persones, el to cívic, familiar i pacífic d’aquesta i el fet que la Garriga no havia viscut mai una mobilitació semblant.

Article anteriorLa Garriga Is Playing For Change Too
Article següentJa som LaGarrigaDigital.cat!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.