Cassolada multitudinària durant el Ple

0
cass_12

A les set de la tarda d’ahir dia 30 estaven convocats dos actes al centre del poble: el ple de l’Ajuntament i una cassolada de protesta impulsada per la Plataforma Salvem el Centre. Mentre la cambra de plens s’omplia amb els membres del consistori i de la premsa, els voltants de la Plaça de l’Església també s’omplien de ciutadans amb tota mena d’estris, des de cassoles a botzines d’aire comprimit, a més a més de pancartes amb lemes contra la remodelació del centre.

El Ple ha començat puntualment, amb el so de la plaça de fons, fent difícil la conversa a la sala, però tot i així els membres dels grups polítics municipals han començat regularment la sessió, entre cares d’incredulitat i concentració per a poder entendre a l’interlocutor sota el soroll de la plaça. El volum de la protesta ha anat pujant, i quan els manifestants han entrat a la part precintada de la Plaça de l’Església, trepitjant el tant polèmic sauló i evitant la runa de les obres, el soroll ha esdevingut eixordidor.

Sota crits de “fora, fora”, “Bulbena dimissió” i “el poble és nostre” el ple ha seguit el seu curs. Més tard, una cinquantena de manifestants han accedit a la sala de plens i, posteriorment, han estat desallotjats per la guàrdia urbana per a evitar les interrupcions al ple. La protesta s’ha allargat més de dues hores sense perdre el volum sonor i de crítica -encesa i amb noms i cognoms en molts casos-.

Marc Bellmunt

cass_14

cass_1 

ple

cass_4

cass_8

cass_13

cass_3

cass_11

cass_9

cass_6

cass_5

Article anteriorRecuperació de la plaça de Mn. Jaume i Oliveras i del Safareig
Article següentLa Garriga Is Playing For Change Too
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.