Podi de les Tortugues a la Roca

0
LA_ROCA_PODI

Estem arribant al final de la temporada pel que fa a les curses i de quina millor manera la podíem acabar que aconseguint podi a la cursa de La Roca. En Khalid Kajtih, soci del Club de Les Tortugues, ha quedat segon classificat de la general, a pocs segons del primer.

La cursa de La Roca del Vallès és una cursa dura pel que fa al seu recorregut, són un total de 10 quilòmetres que recorren els seus camins veïnals. També hi ha qui s’ha estrenat en aquesta cursa i per primera vegada a acabat els 10 quilòmetres.

Aquests dies ens estem preparant per participar a la Mitja de relleus de Mataró, ens fa molta il·lusió ja que és una cursa de nou format i en la que per primera vegada participarem en grups de tres persones per recórrer els 21 quilòmetres.  

Animeu-vos a venir amb nosaltres. Més informació a:

http://sites.google.com/site/clublestortugues/ infolestortugues@gmail.com

Salut i quilòmetres !

Text i fotografies: Club d’Atletisme Les Tortugues

Article anteriorAcampada a la Plaça de l’Església
Article següentMoya Advocats guanya les 28 Hores de Futbol Sala
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.