Torneig Internacional d’Hoquei Base

0
logo_sek

En la seva segona edició, l’equip d’Hoquei Patins del Col·legi SEK Catalunya de la Garriga participa en el Torneig Internacional d’Hoquei Base, acollint  a les seves instal·lacions 27 dels partits classificatoris de les diferents Federacions  participants.

Els dies 25, 26 i 27 de juny el Pavelló d’Esports Joan Antoni Samaranch del Col·legi Internacional SEK Catalunya de la Garriga s’omplirà d’aficionats, que animaran els diferents partits que decidiran quins seran enguany els equips campions de les diferents categories de la segona edició del Torneig Internacional d’Hoquei Base, que es celebrarà conjuntament a les instal·lacions del Pavelló d’Esports de Bigues i Riells.

En aquesta edició, 250 jugadors i jugadores dels equips de diferents categories de les Federacions d’Anglaterra, Alemanya i Portugal, a més dels participants de la Federació Espanyola, representada per l’equip Reno Ladies Team, i dels equips catalans representants del CH SEK Catalunya de la Garriga, el CHP Bigues i Riells,  el CH Mataró, el CH Caldes, CH Santa Perpètua i l’Sferic de Terrassa, participaran en els 54 partits que conformen el Torneig d’aquesta disciplina esportiva.

Tots els participants lluitaran pels títols en les diferents categories, des de Pre-Benjamí (9-10 anys) fins a Sub 20 (19-20 anys) en aquesta important cita esportiva, que es preveu assoleixi un gran èxit i es consolidi com un dels torneigs d’Hoquei Base més importants de la temporada.

Article anteriorLa Plataforma Salvem el Centre alerta d’irregularitats en el plec de condicions del concurs de la reforma del centre
Article següentSí a la remodelació del centre, però…
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.