Salvem el Centre continua les concentracions i visita el Síndic de Greuges

0
Salvem_el_centre_01

Després de l’èxit de la darrera convocatòria de concentració (amb l’assistència de més de 400 persones), la Comissió Salvem el centre ja té a punt les dues properes concentracions. Així, el proper dissabte 19 de juny a les 12 del migdia, l’”Opció C a la Garriga també” es tornarà a reunir a la plaça de l’Església. En aquest cas, la Comissió ha convocat un vermut. L’objectiu és tornar a explicar l’Opció C i reivindicar la plaça amb sauló com espai dels ciutadans per a dur-hi a terme qualsevol tipus d’activitat. La següent concentració serà el 26 de juny a les 7 de la tarda, just dos dies abans de l’inici de les obres previst per l’Ajuntament.

La comissió, constituïda per ciutadans i ciutadanes de la Garriga, té l’objectiu d’aturar l’inici de les obres de la reforma del centre que el govern municipal ha decidit i reclama que s’iniciï un procés de reflexió i participació amb tots els actors implicats. Com que fins a l’actualitat el govern garriguenc no ha tingut en compte les reivindicacions de la ciutadania i les recomanacions dels tècnics que col.laboren amb la Comissió, el proper dilluns 21 de juny representants de la Comissió mantindran una reunió amb la Sindicatura de Greuges de Catalunya. El Síndic té la funció d’atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l’actuació o la manca d’actuació de les administracions i per això, la Comissió recorre a la possibilitat de fer sentir la seva veu davant d’aquesta institució.

salvem_centre_12_juny

Article anteriorAnàlisi i mesures contra la crisi
Article següentFinal de curs 2009 – 2010 a l’Aula de la Universitat a l’Abast (FUMH)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.