Final de curs 2009 – 2010 a l’Aula de la Universitat a l’Abast (FUMH)

0
logo_AUA

El proper dimarts – dia 22 de juny – acabarà el cinquè curs de l’AUA al Teatre de la Garriga El Patronat a l’horari habitual: dos quarts de set de la tarda.

Per celebrar-ho hem convidat al quintet de bec i percussió “ELS MINISTRILS”, en el que Joan Vives, un dels ponents habituals de l’AUA, actuarà, aquesta vegada en la seva faceta de músic de diferents tipus de flautes de bec, juntament amb Miquel Casals, Josep Gustems i Glòria Segura (flautes de bec) i Patri Martínez (percussió).

Aquest grup de músics va iniciar-se quan eren companys del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i, a partir d’aleshores, preparen repertoris amples i antològics que permetin exposar les diferents possibilitats tècniques i interpretatives de la flauta de bec.

Són músics amb un important bagatge, sobretot en el camp de la música antiga, havent participat en diversos grups orquestrals i cambra. Han actuat a diferents cicles de concerts per Astúries, i sobretot a Catalunya. A Barcelona en espais tan emblemàtics com el Saló de Cent, el Casal del metge, la Pedrera, el Museu d’Història de Catalunya, el Monestir de Pedralbes, el Palau Robert, la Capella de Santa Àgata, etc.

El programa es titula GALERIA D’EUTERPE, la musa de la Música, i representa una exposició de retrats sonors del renaixement. Anirem visitant les diferents sales d’aquesta original exposició començant per l’Avantsala de les escenes populars, el Racó de les Balades, la Sala del Bestiari, la Cambra dels Retrats Reials i acabant a la Gran Sala de les Batalles. Hi haurà darrera els músics una pantalla amb obres renaixentistes amb temàtiques adients seleccionades per la professora d’art Anna Sendra, també  ponent habitual de l’AUA.

 Aquest acte serà obert a tothom qui desitgi passar una vetllada inoblidable.

ProgramaFiCurs_2010_Ministrils-1

ProgramaFiCurs_2010_Ministrils-2

 

Article anteriorSalvem el Centre continua les concentracions i visita el Síndic de Greuges
Article següentAl Regidor d’Acció Territorial i Sostenibilitat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.