Anàlisi i mesures contra la crisi

0
mesa_crisilagarriga

Representants del sector empresarial local, així com del món polític i sindical, es varen reunir el passat dilluns 14 de juny a les dependències de Can Raspall amb l’objectiu d’analitzar les dificultats que presenta l’economia local i buscar oportunitats per fer front a la crisi econòmica, després de fer una posada en comú i una anàlisi del context econòmic actual i de com afecta al nostre dia a dia.

A banda d’aquesta anàlisi, els assistents a la reunió varen decidir organitzar altres reunions sectorials per estudiar amb detall cada casuística i, alhora, varen coincidir en la necessitat de potenciar la marca “Garriga” en el mercat.

Les conclusionos d’aquesta segona mesa anticrisi es posaran en comú a la propera reunió prevista pel mes de setembre d’enguany.

Els assistents a la reunió, que va moderar l’alcaldessa Neus Bulbena, varen ser els següents:

Meritxell Budó (CiU), Joan Bou (PSC), Miquel Pujol (EiLG), Quim Fornés (ICV), Jordi-Eduard Perales (ERC), Jaume Aspa (GiG) i el regidor no adscrit Frederic Moreno. Els representants empresarials van ser Enric Crusafont i Santiago Fisas, del sector tèxil; Antoni Castillo, del sector del moble; Isabel Ribell, del sector de serveis a les persones, i Digna Baldich, de l’Agrupació de Serveis i Comerciants (ASIC). També van intervenir Xavi Molleví,del sector de la banca; Òscar Riu, d’UGT, i Ovidi Huertas, de CCOO

Aquesta trobada ha estat la segona taula de consens econòmic i social organitzada per l’Ajuntament des que l’any 2009 ERC va demanar-ho en una moció que va ser aprovada.

Imatge: OAMC

Article anteriorGobernamos, luego existimos
Article següentSalvem el Centre continua les concentracions i visita el Síndic de Greuges
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.