La comissió “Salvem el Centre” omple la plaça de l’Església

0
salvem_centre_12_juny

El dissabte, a dos quarts de sis de la tarda i a la Plaça de l’Església, va tenir lloc la concentració convocada per la Comissió Salvem el Centre per reclamar la “opció C” per a la remodelació del centre de la Garriga. La crida de la Comissió va ser rebuda pel poble, i a les set de la tarda, l’hora de la lectura del manifest de la Comissió, la Plaça de l’Església era plena.

La Comissió, que ja compta amb vora de 1.500 signatures a favor del seu projecte, va organitzar un acte de caire lúdic, amb jocs tradicionals -xarranca, caliues, etc.-, música, i fins i tot una petita ballada espontània de sardanes. En aquest ambient i sota les pancartes amb les reclamacions de la Comissió –relacionades amb l’estètica, per la memòria del poble i pel mal moment econòmic- van actuar també timbalers, i es va llegir el manifest de la plataforma, que compta amb l’adhesió dels grups de CiU i ERC de l’Ajuntament, i que reproduïm íntegrament en aquest enllaç.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorNota de premsa “Salvem el centre”
Article següentQuan la plaça de Can Dachs era terra
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.