Carta dirigida a l’equip de govern de l’ajuntament de la Garriga

0
plaa_ajuntament

Em sembla que no anem bé… És un falta de respecte als ciutadans i ciutadanes de la Garriga tot el procés que s’ha emprat pel tema de la rehabilitació del centre. Ha sigut un acte de prepotència absoluta!

Segons la Sra. Alcaldessa, és una reforma de les entranyes del poble. És precisament per això, perquè són les entranyes del poble, la història, l’estètica etc, que crec que s’hauria de comptar amb l’opinió de la gent. Sembla que s’han oblidat d’una cosa important: El poble ho som tots, no només l’equip de govern! Tres setmanes abans de començar les obres no és el moment de convocar les reunions informatives, quan tot ja està decidit…

A més, a la reunió informativa del dimarts 8 de juny, a la pregunta de si l’equip de govern s’ha plantejat un pla alternatiu per si una part de la població està en desacord amb la reforma, la contesta va ser: “NO, no ens ho hem plantejat”. Això és fer les coses d’esquena al poble i crec que la reforma és de prou importància i magnitud per escoltar-lo, no? Em va saber molt greu quan una senyora gran va preguntar a la Sra. alcaldessa si la plaça de l’Església la podrien deixar tal i com està i la resposta va ser: “NO, no s’ha contemplat, la reforma és la que és”. No va tenir cap mena de cura ni de sensibilitat al respondre a una persona que viu a la Garriga de tota la vida! La pobra dona va quedar gèlida… No es mereixia alguna resposta  menys prepotent?

A part de tot això, vaig veure molta improvisació en l’exposició. Ja pot anar dient el Sr. Fornés que ho tenen tot estudiat… per ser la primera reunió, van rebre més d’un gol i per l’escaire…!

Només vull demanar a l’Ajuntament una mica més de responsabilitat davant la situació econòmica i més humilitat i sensibilitat de cara al poble i a la seva gent. També reivindico les LLAMBORDES, el SAULÓ i la MEMÒRIA HISTÒRICA que tan defensen els partits polítics que representen l’equip de govern però que, en aquest cas, han deixat caure en l’oblit.

Dani Codina

Article anteriorL’EspaiDigital.cat, un mitjà que fomenta la participació ciutadana
Article següentReflexions entorn la rehabilitació del centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.