Salvem el Centre crida a la participació a la concentració de dissabte

0
Salvem_el_centre_01

La Comissió Salvem el centre està acabant els darrers preparatius per a la concentració del 12 de juny. Aquesta comissió, constituïda per ciutadans i ciutadanes de la Garriga, té l’objectiu d’aturar l’inici de les obres de la reforma del centre que el govern municipal ha decidit i reclama que s’iniciï un procés de reflexió i participació amb tots els actors implicats. La Comissió considera que la reforma no respecta els elements històrics del municipi (sauló i llambordes) i no s’ajusta a la realitat econòmica actual. A més a més, el govern no ha promogut cap tipus de procés participatiu o debat. Per això, la Comissió recull signatures que donen suport a aquests punts. Aquesta primera acció ja és tot un èxit: en només una setmana ja s’han recollit prop de 1500 suports.

La concentració del dissabte 12 de juny a la plaça de l’Església s’iniciarà a 2/4 de 6 de la tarda, amb jocs populars i animació per a tothom. Continuarà a les 7, amb la lectura del manifest, algunes actuacions musicals i la participació dels gegants. Durant la mateixa concentració, la Comissió exposarà una alternativa a la proposta del consistori. En definitiva, la comissió presentarà la seva Opció C.

La tasca de la comissió no s’acaba dissabte. Per això, prepara altres actes pels propers dies. Ja podem confirmar que hi haurà noves concentracions a la plaça de l’Església els dissabtes 19 i 26 de juny.

Salvem_el_Centre_Nota_de_premsa_10-06-2010

Article anterior30 anys d’Esport Escolar
Article següentMoya Advocats-Quirosan, campions de la Lliga d’Hivern
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.