L’EspaiDigital.cat, un mitjà que fomenta la participació ciutadana

0
LEspaiDigital_logo_quadrat

A dia d’avui, L’EspaiDigital.cat té 3 mesos i mig de vida. A l’iniciar aquest projecte, poc ens esperàvem tenir una afluència mitjana de més de 300 persones al dia només tractant temàtiques de la Garriga. És cert que aquesta iniciativa va néixer amb el ferm propòsit de facilitar informació i opinió a temps real, així com de posar a l’abast dels garriguencs i garriguenques una plataforma per a poder opinar sobre qualsevol tema relacionat amb el poble, cosa que fins ara era més que difícil.

Doncs bé, arribats a aquest punt del trajecte, ens hem de felicitar per la gran participació que està tenint aquest lloc web. Des del dia 24 de febrer fins avui, 10 de juny, i al moment precís d’escriure aquestes línies, L’EspaiDigital.cat ha recollit 555 comentaris de tots aquells garriguencs i garriguenques que han volgut expressar la seva opinió sobre els temes que hem anat tractant al llarg d’aquests 107 dies. Més de cinc intervencions diàries fan d’aquesta plataforma un mitjà de referència al nostre poble, un espai de trobada perquè la gent estigui informada del que succeeix a la Garriga i hi pugui dir la seva.

Però no només és això. Els autors dels articles, es prenen la molèstia de contestar molts dels comentaris que reben als seus escrits, fomentant així encara més el debat i la cultura democràtica, cosa que fins ara era impossible fer de forma àgil i immediata en les publicacions de premsa escrita.

I, a part d’això, cada cop més la zona del Fòrum va adquirint importància, amb 32 temes oberts i més de 90 respostes.

Des d’aquestes línies animem a participar i així ajudar a créixer aquest projecte i agraïm el bon to de totes les intervencions. Desitgem que sigui així i per molt de temps.

Ara a la Garriga hi ha un lloc on pots dir-hi la teva.

L’EspaiDigital.cat

Article anteriorCiU d’adhereix a la convocatòria feta per la comissió Salvem el Centre
Article següentCarta dirigida a l’equip de govern de l’ajuntament de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.