CiU d’adhereix a la convocatòria feta per la comissió Salvem el Centre

0
CiU_01

El grup municipal de Convergència i Unió de la Garriga, en referència  a la convocatòria feta per la Comissió Salvem el Centre, per la que es convoca a tots els garriguencs i garriguenques el proper dissabte 12 de juny a les 19h a la Plaça de l’Església, volem expressar diverses consideracions:

1r. Tal i com ja varem fer amb la convocatòria del passat 15 de maig, volem mostrar la nostra adhesió a aquesta nova iniciativa ciutadana, confirmar la presència dels regidors i regidores del nostre grup i fer una crida a la participació de tots aquells que creuen que les coses es poden fer millor.

2n. Durant aquests últims mesos,  Convergència i Unió de la Garriga ha intentat traslladar a la opinió pública, a través de diversos canals, quina és la nostra posició envers tot el procés de presa de decisions al voltant de la rehabilitació del centre. Malgrat entenem que les nostres propostes han estat extensament explicades a través de les nostres intervencions en el Ple Municipal, en diversos escrits i en el butlletí Parlem-ne del mes de maig, seguirem fent-ho i seguirem intentant ser escoltats per que s’entengui que no ens oposem a la rehabilitació del centre sinó a alguns punts concrets de l’actual projecte.

3r. Malauradament, les iniciatives polítiques endegades pel nostre grup municipal i per la resta de companys i companyes de l’oposició no han estat, a hores d’ara, suficients per aconseguir que, ni en el fons ni en les formes, res hagi canviat. En aquest sentit considerem molt desafortunades les declaracions fetes per la Sra. Bulbena en l’entrevista publicada en L’EspaiDigital.cat quan diu textualment que hi ha gent que estava preparada per a dir “no” a qualsevol cosa, menystenint a tots aquells que no pensen o no pensem igual que l’equip de govern en aquest tema. Entenem, que amb la  convocatòria feta per la Comissió Salvem el Centre sota el lema, OPCIÓ C A LA GARRIGA TAMBÉ!, es trenquen alguns tòpics utilitzats per l’equip de govern quan s’acusa a l’oposició de posar pals a les rodes.

4t. Finalment, volem mostrar el nostre desacord amb el retard en que l’equip de govern ha convocat als veïns i veïnes del centre per explicar les afectacions que produiran les obres . Un cop més, i quan tan sols manquen alguns dies per iniciar-se les obres, tot està decidit, i es torna a confondre informar amb participar. Tanmateix, volem denunciar que amb l’excusa de la rehabilitació del centre, l’equip de govern està prenent, de manera unilateral, nombroses decisions que afecten en gran mesura a la mobilitat del poble.

Article anteriorMoya Advocats-Quirosan, campions de la Lliga d’Hivern
Article següentL’EspaiDigital.cat, un mitjà que fomenta la participació ciutadana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.