Es presenta el projecte Garrigambici

0
134

El projecte Garrigambici es va presentar el passat 4 de juny a Can Raspall conjuntament amb una xerrada de consum sostenible a càrrec de Maria Jesús Cayuelos, experta de la Diputació de Barcelona.

L’acte, emmarcat dins el Dia Internacional del Medi Ambient, té continuïtat el proper dissabte 12 de juny amb una bicicletada que començarà a les 18h a la plaça de can Dachs i recorrerà la ruta ciclable que va des del Passeig fins al camí fluvial de la Garriga.

El Garrigambici vol aconseguir que la bicicleta sigui un mitjà habitual en els desplaçament dins el municipi i per aquest motiu posa a l’abast de la ciutadania un tríptic informatiu amb les dues rutes existents i una sèrie de recomanacions per facilitar l’ús d’aquest transport.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.