Últimes novetats de les Tortugues de la Garriga

0
logo_tortugues

Les Tortugues fan podi a la cursa de 10 quilòmetres de Pineda. En Juanma Diaz ha quedat classificat en tercera posició de la seva categoria a la Cursa de Pineda d’aquest passat diumenge 6 de juny amb un temps total de 37:30. La resta de participants del club van millorar la seva marca personal.

Un grup d’intrèpids va participar a la cursa de les 3 Comarques a  la població d’Alpens. Aquesta és una cursa de muntanya d’un recorregut total de 26,5 quilòmetres per uns paratges de gran bellesa, travessant pinedes, fagedes i aèries carenes on és gaudeix d’unes magnífiques vistes dels Pirineus orientals i tot el Lluçanès. En aquesta cursa hem de destacar la cinquena posició femenina aconseguida per l’Alba Calls.

Animeu-vos a venir amb nosaltres. Més informació a la nostra web i a infolestortugues@gmail.com

Salut i kilòmetres

Article anterior1r curs de Cinema a les Aules
Article següentEls funcionaris de l’Ajuntament de la Garriga protesten contra les retallades
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.