Últimes novetats de les Tortugues de la Garriga

0
153

Les Tortugues fan podi a la cursa de 10 quilòmetres de Pineda. En Juanma Diaz ha quedat classificat en tercera posició de la seva categoria a la Cursa de Pineda d’aquest passat diumenge 6 de juny amb un temps total de 37:30. La resta de participants del club van millorar la seva marca personal.

Un grup d’intrèpids va participar a la cursa de les 3 Comarques a  la població d’Alpens. Aquesta és una cursa de muntanya d’un recorregut total de 26,5 quilòmetres per uns paratges de gran bellesa, travessant pinedes, fagedes i aèries carenes on és gaudeix d’unes magnífiques vistes dels Pirineus orientals i tot el Lluçanès. En aquesta cursa hem de destacar la cinquena posició femenina aconseguida per l’Alba Calls.

Animeu-vos a venir amb nosaltres. Més informació a la nostra web i a infolestortugues@gmail.com

Salut i kilòmetres

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.