Animada festa de Corpus, malgrat la pluja

0
IMG_9708

El proppassat diumenge la Garriga va viure una altra festa de Corpus d’allò més animada. La pluja no va poder aixafar el dia i no va ser impediment per a completar l’elaboració de les catifes que, un any més, van assolir un nivell envejable. Els 25 carrers, entitats i escoles que hi van participar van omplir de flors el centre del poble i es van mostrar satisfets de com van aguantar les inclemències meteorològiques.

Entre les catifes que s’hi podien veure, hi destacaven alguns homenatges a personatges il·lustres del poble com la Núria Albó, de l’escola Puiggraciós, o la dedicada a Albert Benzekry, Martí Sunyol i el mossèn Jordi Mas, al carrer dels Banys. Les abundants pluges del que portem d’any, han ajudat a que hi hagués una gran varietat de clavells de molts colors, que han donat una gran vistositat a les catifes d’enguany.

Cal destacar, també, l’èxit de la font de l’ou com balla, de l’escola Puiggraciós, situada al carrer Samalús, on s’hi aplegava molta gent entre la qual els més sorpresos, un altre any, eren els més petits.

Durant tot el dia van ser molt concorregudes les visites a les diferents activitats que es van dur a terme per tot el poble. La Fundació Maurí va rebre un gran volum de gent durant totes les hores que va estar oberta al públic, així com l’Ermita de Santa María del Camí, Can Raspall o el Refugi Antiaeri del costat de l’estació de trens.

Per la seva banda, el concurs d’aparadors d’enguany ha guardonat la Llibreria Àgora en la seva vint-i-cinquena edició com el millor de la Garriga. En segona posició ha quedat la botiga d’infants El Niu i en tercer lloc Montserrat Fortuny. Les mencions especials han estat per la joieria Albert Pous i la carnisseria La Moreneta.

Sota aquestes línies podeu veure un reportatge gràfic sobre la festivitat de Corpus a la Garriga. I aprofitem aquestes línies per a convidar a qui ho vulgui a enviar-nos les seves fotografies a redaccio@lespaidigital.cat perquè les puguem publicar.

IMG_9615

IMG_9620

IMG_9624

IMG_9626

IMG_9628

IMG_9629

IMG_9646

IMG_9666

IMG_9701

IMG_9667

IMG_9703

IMG_9714

IMG_9637

IMG_9664

IMG_9676

IMG_9706

 

Article anteriorEl nou CAP, inaugurat
Article següentComunicat d’ICV la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.