1r curs de Cinema a les Aules

0
logoFUMH

Aquest mes de juny, la Casa del Cine i la Fundació Universitària Martí l’Humà, han signat un conveni de col·laboració que, entre altres aspectes, permetrà organitzar el I Curs de Cinema a les Aules que s’impartirà del 5 al 16 de juliol a la seu de la Casa del Cine a Barcelona. És un curs de 30h i reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya dins el seu Pla de Formació Permanent del Professorat.

L’objectiu d’aquest interessant i novedós curs és el d’introduir el cinema a les aules per tal d’aprendre a aplicar aquest mitjà en l’ensenyança, ja sigui portant a la pràctica un rodatge amb càmera digital o amb telefonia mòbil, o la realització d’activitats directament relacionades amb el cinema, com l’anàlisi de pel·lícules o la construcció de joguines cinematogràfiques. El curs permet acostar el cinema als nois i noies a través del seu professorat, d’una forma lúdica, creativa i didàctica. Amb la realització cinematogràfica, s’estimula la part creativa dels joves, es treballa en grups, s’aprèn jugant i s’obtenen uns resultats finals en forma de joguina, o bé amb la realització d’una pel·lícula; tot, però, prenent consciència de la importància de les imatges com a font de creació.

El curs va dirigit fonamentalment a professors de primària i secundària interessats a introduir i aplicar el cinema com a eina educativa.

Per a més informació es pot consultar la web de la FUMH o trucar al telèfon 93 860 50 60.

Article anteriorComunicat d’ICV la Garriga
Article següentÚltimes novetats de les Tortugues de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.