Recollida de signatures de la plataforma Salvem el Centre durant Corpus

0
Salvem_el_centre_01
La Comissió Salvem el centre serà present a la Festa del Corpus de la Garriga. La comissió elaborarà una catifa pròpia al c/ del Centre (just al costat de la plaça de l’Església) amb un motiu reivindicatiu. Al mateix temps, la comissió aprofitarà l’ocasió per donar a conèixer la campanya “Opció C a la Garriga també” a tots els ciutadans i ciutadanes que participen d’una de les festes més importants de la nostra població.
El diumenge no serà l’únic dia de presència al carrer. Dissabte al matí, la comissió tornarà a repartir fulletons informatius i aprofitarà per recollir signatures. Precisament aquesta és una de les accions que s’ha iniciat aquesta setmana: una recollida de signatures individuals que reclamen aturar l’inici de les obres del centre de la Garriga i endegar un procés de reflexió i planificació que permeti tenir un centre per als ciutadans. Precisament perquè les persones que formen part de la comissió no s’oposen a la reforma del centre, creuen que un procés de participació on s’impliquin els diferents afectats permetrà replantejar l’abast i les característiques de l’obra. La recollida de signatures avança ràpidament i ja compta amb diversos establiments comercials adherits a la iniciativa.
Per a més informació podeu escriure a: salvemelcentre@gmail.com o bé posar-vos en contacte amb:
Albert Benzekry 637 08 64 60
Mònica Sabata 670 26 82 32
També podeu consultar el bloc: http://www.salvemelcentre.blogspot.com

La Comissió Salvem el Centre serà present a la Festa del Corpus de la Garriga. La comissió elaborarà una catifa pròpia al c/ del Centre (just al costat de la plaça de l’Església) amb un motiu reivindicatiu. Al mateix temps, la comissió aprofitarà l’ocasió per donar a conèixer la campanya “Opció C a la Garriga també” a tots els ciutadans i ciutadanes que participen d’una de les festes més importants de la nostra població.

El diumenge no serà l’únic dia de presència al carrer. Dissabte al matí, la comissió tornarà a repartir fulletons informatius i aprofitarà per recollir signatures. Precisament aquesta és una de les accions que s’ha iniciat aquesta setmana: una recollida de signatures individuals que reclamen aturar l’inici de les obres del centre de la Garriga i endegar un procés de reflexió i planificació que permeti tenir un centre per als ciutadans. Precisament perquè les persones que formen part de la comissió no s’oposen a la reforma del centre, creuen que un procés de participació on s’impliquin els diferents afectats permetrà replantejar l’abast i les característiques de l’obra. La recollida de signatures avança ràpidament i ja compta amb diversos establiments comercials adherits a la iniciativa.

Per a més informació podeu escriure a: salvemelcentre@gmail.com o bé consultar el nostre bloc

Article anteriorEntrevista a Neus Bulbena, alcaldessa de la Garriga
Article següentA l’Espai Enquesta et preguntem sobre la rehabilitació del centre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.