Nous cursos de l’Escola d’Estiu de la FUMH

0
logoFUMH

La Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga, ofereix aquest mes de juliol un total de 16 cursos dins el seu programa d’Escola d’Estiu. Tots aquests cursos-taller van dirigits a docents que aprofiten els primers dies de juliol per formar-se i preparar-se per la tornada a l’escola. Per aquest 2010, la FUMH ha organitzat dos grans grups, el de Cursos-Taller (10 propostes diferents) i els de Cursos-Taller “Aula Digital” (6 cursos diferents), tots de 30 hores i reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya dins del seu Pla de Formació Permanent del Professorat. Els cursos que es desenvolupen al matí són de 9 a 14 h i, els de la tarda, de 16 a 19 h. La relació detallada de cursos, és la següent:

Cursos_FUMH_03-06-2010

 

Per informació més detallada, consultar www.fumh.cat on hi ha penjats els pdf de cada curs concret amb tots els detalls.

Article anterior“Uns pocs mots! Ei, si pot ser”. Els joves ens poetitzen
Article següentEl nou CAP, inaugurat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.