A l’Espai Enquesta et preguntem sobre la rehabilitació del centre

0
grafic

La darrera enquesta que hem proposat als nostres lectors i lectores estava relacionada amb la celebració dels 30 anys de l’Esport Escolar a la Garriga. Preguntàvem: “Has participat o participes a l’Esport Escolar?”.

En vista dels resultats obtinguts, podem afirmar que aquesta és una activat d’allò més arrelada al nostre municipi, doncs ja fa més de trenta anys que es s’organitza i un 87,5% dels usuaris que han participat a l’enquesta de L’Espai Digital.cat ha confirmat que hi estan o hi han estat vinculats, mentre que només un 12,5% ha dit que no.

Nova enquesta – Remodelació del centre

Ja fa uns dies que el projecte de rehabilitació del centre del poble ha estat un dels eixos del debat garriguenc. Des de L’Espai Digital.cat ens hem fet ressò de diferents iniciatives organitzades des de la societat civil o des dels partits polítics de l’oposició, relacionades amb aquesta problemàtica. Recentment, hem iniciat una roda d’entrevistes a persones rellevants del poble per saber quina és la seva opinió al respecte. En aquest sentit, ja s’han entrevistat els representants de la Fundació Maurí i l’alcaldessa de la Garriga, la Sra. Neus Bulbena. La voluntat és seguir preguntant a altres parts implicades i aprofitar les possibilitats de debat que ofereix aquest espai perquè tothom pugui dir-hi la seva.

És per això que l’enquesta que proposem és la següent:

Estàs d’acord amb el projecte de remodelació del centre?

a)   Totalment d’acord

b)   Totalment en desacord

c)   D’acord, però ara no és el moment idoni

d)   D’acord, però només amb parts del projecte

e)   No m’agrada el procés participatiu que s’ha seguit

f)    No tinc prous elements de judici

Participa-hi!

Article anteriorRecollida de signatures de la plataforma Salvem el Centre durant Corpus
Article següent“Uns pocs mots! Ei, si pot ser”. Els joves ens poetitzen
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.