El nou CAP, inaugurat

0
cap

Ahir a les cinc i mitja de la tarda el President Montilla va inaugurar el nou CAP, acompanyat de l’alcaldessa i la majoria de membres del Ple municipal. Després d’un recorregut per totes les instal·lacions, la Dra. Turnes va fer un discurs en representació dels treballadors del CAP, dels qui va destacar la “il·lusió, empenta i ganes de treballar”. La Dra. també va tenir un record pels ciutadans de la Garriga, a qui va agrair la seva “paciència”. Acabat el parlament de la Dra. Turnes, Neus Bulbena va fer un discurs on va declarar que el nou CAP és un “reflex del pas de la Garriga cap al segle XXI” i un salt endavant en qualitat. L’alcaldessa també va agrair la donació dels terrenys del nou CAP a Antònia Sabater.

El darrer en fer el seu discurs va ser el President Montilla, que va començar-lo explicant que el nou CAP és “un reflex de la nova realitat social de la Garriga i de Catalunya”, i destacant la importància del CAP no només per la Garriga, sinó pels municipis que l’envolten. Segons el President, “els serveis bàsics com la sanitat i la educació han de ser de qualitat, públics i de proximitat, és part del model de país”. Montilla va tancar el seu discurs declarant que “la qualitat humana del personal de la sanitat catalana ni es compra ni es ven” i va declarar la seva admiració al personal del CAP, felicitant-los.

El nou CAP té una superfície de més de 1.500 metres quadrats, i disposa d’àrees de medicina general, pediatria, infermeria, atenció continuada, odontologia i formació. Té 19 consultes a més de 3 despatxos d’assistència social, a més d’una aula on realitzar formació, com per exemple cursets prenatals. La inversió per a construir el nou CAP ha estat de 3.506.748 euros, i el diumenge de Corpus, 6 de juny, s’hi celebrarà una jornada de portes obertes per a que tots el garriguencs el puguin visitar.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorNous cursos de l’Escola d’Estiu de la FUMH
Article següentAnimada festa de Corpus, malgrat la pluja
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.