Més val tard…

0
Ms_val_tard_01-06-2010

Per fi tenim asfaltat l’aparcament del camp de futbol de la Garriga. Qui diria que una cosa tan lògica i necessària hagués necessitat més de 15 anys per a dur-se a terme. I és que, des que es va construir el “camp nou” del nostre poble (quin enginy es va demostrar al posar-hi nom!), els que n’hem estat usuaris hem hagut de sortejar sots, deixar-hi els amortidors i, sobretot, menjar fang a dojo durant l’hivern per a poder fer l’esport que més ens agrada.

Ara, amb l’aparcament en condicions, s’ha acabat això de deixar el cotxe de qualsevol manera, fet que moltes vegades produïa confusions i, fins i tot, algun que altre espant entre conductors. És per això que els usuaris del camp de futbol tenim un motiu d’alegria aquesta setmana, ja que per fi podrem gaudir d’aquest esport sense haver de deixar-hi mig cotxe o fer-nos un bany de fang de franc.

Ara falta saber si es faran correctament les marques per a delimitar les places, ja que un servidor s’ensuma que és complicat fer-ne les suficients per a què un gran nombre de gent vingui al camp. Molt em temo que tornarem a trobar cotxes de qualsevol manera si no es fa correctament aquesta gestió que sembla senzilla.

Per altra banda, quan podrem arribar al camp per la carretera del cementiri sense por a que ens surti un cotxe per davant o sense el perill d’atropellar als vianants?

Sé que la solució es complexa, ja que fer d’un sol sentit aquest carrer seria problemàtic per als veïns i usuaris del cementiri i que és impossible fer-lo de doble sentit, però no es podria senyalitzar de manera que quedés clar qui té la preferència en cada tram?

També s’hauria d’arreglar l’arribada a l’aparcament del camp des d’aquest mateix carrer, ja que hi ha hagut nombrosos accidents (normalment lleus, però es una zona complicada on no hi ha visibilitat), i s’hauria de buscar la manera que aquesta entrada fos menys perillosa. No sé quants accidents hi haurà d’haver per a fer-hi alguna cosa, però un servidor en coneix un, fins i tot, en què hi estava involucrat el cotxe patrulla de la policia local. Una prova més fefaent que aquesta que l’encreuament és problemàtic i que no és culpa dels conductors crec que no hi pot haver.

Jose Granados

Article anteriorPresentació de la “Història de la Sardana a la Garriga”
Article següentCrit guanya el premi Audiovisual MAC VOTV Terra de Músics
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.